Eventy

„Mała słodka” na Fashion Week Poland

Współpraca pomiędzy marką Carlo Rossi oraz Anną Wendzikowską to prawdziwa kopalnia zaskakujących pomysłów. Pierwszą odsłoną były Róże Gali oraz cudowna suknia Carlo Rossi z 50 tysięcy płatków róż.

Tym razem trwający właśnie łódzki Fashion Week przyćmiła spektakularna „Mała słodka” Carlo Rossi , czyli suknia utkana z 1000 kwiatów unikalnej odmiany storczyków – Vanda. Niepowtarzalnego blasku i słodyczy dodało kreacji pokrycie delikatnych płatków milionami kryształów cukru oraz gwiezdnego pyłu Swarovskiego. Połączenie trzech niepowtarzalnych materiałów dało olśniewający efekt, który podkreślił dodatkowo wybór modelki. Kreację na wybiegu zaprezentowała właśnie  Anna Wendzikowska, znana aktorka i dziennikarka oraz nasza blogerka. .

„Mała słodka” suknia Carlo Rossi to projekt, który mógłby zostać zaprezentowany obok najwybitniejszych kreacji haute couture wpisanych do kanonu ikon mody. Połączenie słodkiej bieli, tysiąca kwiatów storczyków z mroźnym blaskiem kryształów dało zniewalający efekt, idealnie odzwierciedlający kobiece piękno” – powiedziała Ania Wendzikowska. My przyznajemy, Ania na wybiegu prezentowała się cudownie. Marce Carlo Rossi gratulujemy kolejnego udanego projektu!

 

BlogStar:

BlogStar:

BlogStar:

BlogStar:

BlogStar:

Zobaczcie jak owo cudo powstawało Smile

BlogStar:

BlogStar:

BlogStar:

BlogStar:

BlogStar:

fot. AKPA/materiały prasowe

BlogStar

BlogStar.pl powstał z pasji. To miejsce, gdzie blogują gwiazdy. Wiele gwiazd, mnóstwo opinii, tysiące wpisów i zdjęć, ale wszystko w jednym miejscu – na BlogStar.pl. To platforma, gdzie znani i lubiani blogują, opowiadając przy okazji o swoim życiu, zainteresowaniach, modzie, pracy. Otwarcie wyrażają swoje opinie, chwalą i ganią. Szczerzy do bólu – bo tu mają do tego prawo. To też miejsce dla czytelników, fanów, wszystkich pozytywnych i zainteresowanych ludzi, którzy mogą komentować wpisy gwiazd-blogerów, dowiedzieć się o nich ciekawostek a także poznać najnowsze trendy w modzie i urodzie.

3 komentarze

Click here to post a comment

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close