Mariola Bojarska-Ferenc 50+: zdrowie

Wzmacniamy mięśnie rąk

Kochani przypominam o codziennej gimnastyce. Będę powtarzać jak zdarta płyta bądźcie egoistkami i poświęcajcie choć 30 minut dziennie na trening.

Mariola Bojarska-Ferenc 50+: Wzmacniamy mięśnie rąk - BlogStar.pl

Dzisiaj kilka ćwiczeń wzmacniających mięśnie rąk. Każde z ćwiczeń powtarzajcie z hantlami 2-3-4 kg w zależności od możliwości w trzech seriach po 12-20 razy. Po miesiącu treningu Wasze ramiona nabiorą kształtu. Po ćwiczeniach proponuję szybki marsz przez 30-40 minut. Po treningu poczujecie zdwojoną siłę do życia. Zapraszam!

Mariola Bojarska-Ferenc 50+: Wzmacniamy mięśnie rąk - BlogStar.pl

Mariola Bojarska-Ferenc 50+

Najpopularniejsza trenerka fitness w Polsce, która od 25 lat w mediach zaraża Polaków zdrowym stylem życia. Autorka programu SZTUKA ŻYCIA w TVP2 i cyklu w Pytaniu na śniadanie „Piękni i zdrowi po 40-stce”. Autorka książek: Cudowny Ruch -1996, Zatrzymaj Czas-2004 i Sztuka dobrego życia- 2012, DVD z ćwiczeniami, artykułów w prasie i filmu dla DREAMLINERÓW z ćwiczeniami zapobiegającymi zakrzepicy. Prowadzi szkolenia dla firm, konferencje, kongresy, imprezy, bale itp.

Ukończyła warszawską Akademię Wychowania Fizycznego, uprawiała gimnastykę artystyczną – należała do kadry narodowej. Jest trenerem fitnessu, dziennikarką i producentką telewizyjną.
Mariola Bojarska-Ferenc jest członkiem najważniejszych światowych organizacji fitness IDEA i ECA, reprezentuje Polskę na międzynarodowych kongresach dotyczących rozwoju fitness i zdrowia. Jest uczestniczką ok 40 Kongresów Światowych. Na kongresie w Paryżu wykładała na temat polskiego rynku Wellness i SPA jako wybitna specjalistka w dziedzinie WELLNESS. Od 25 lat prowadzi w telewizji programy propagujące aktywny wypoczynek i zdrowe odżywianie. Spopularyzowała w Polsce wellness, callanetics, pilates, drums alive, body ballance, jogę fit, zumbę i ponad 200 form ruchu.
Odznaczona przez Prezydenta RP Złotym Krzyżem Zasługi za promocje zdrowia i sportu w mediach.

4 komentarze

Click here to post a comment

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close