Mariola Bojarska-Ferenc 50+: zdrowie

Zatrzymaj się i… smakuj życie!

Kochani!

Wiecie, że od lat prowadzę aktywny tryb życia, czym nieustannie staram się Was zarażać. Dziś chciałabym zachęcić Was do przeczytania dwóch książek mojego autorstwa poświęconych byciu w formie i prawidłowemu odżywianiu.

1

Pierwsza to „Kalendarz 2017 SuperForma”, dzięki któremu przekonacie się, że zdrowe życie jest w zasięgu Waszych możliwości. Wystarczy zatrzymać się na chwilę, by nieco przeorganizować plan dnia, zmodyfikować jadłospis oraz zacząć się ruszać. Pamiętajcie: nie należy wszystkich zmian wprowadzać jednocześnie – lepiej zastosować metodę małych kroków. W „SuperFormie” chcę się z Wami podzielić moimi ulubionymi przepisami na zdrowe dania, ale też pokazać zestawy prostych ćwiczeń, aby zmotywować Was nie tylko do utraty zbędnych kilogramów, ale do zmiany stylu życia na lepsze. Możecie liczyć na moje wsparcie! Jeśli chcecie, będę Waszym przewodnikiem na drodze do zdrowszego życia. Mam nadzieję, że pod koniec naszego wspólnego roku zobaczycie, że Wasze życie faktycznie się zmieniło – poprawicie muskulaturę ciała, zyskacie więcej energii, pewności siebie, poczujecie się zdrowsze i silniejsze! Kalendarz możecie już kupić w Empiku, do czego serdecznie Was zachęcam 🙂

SuperForma Kalendarz

Drugą propozycją, którą dla Was przygotowałam jest książka „Życie ma smak”, która 12 października miała swoją premierę.  Jest to moja osobista relacja z odkrywania i zapamiętywania smaków życia, w której starałam się pokazać Wam moją własną drogę i doświadczenia. Nie mam najmniejszych wątpliwości, że jedzenie ma ogromny wpływ zarówno na naszą sylwetkę, zdrowie jak i kondycję psychiczną. Chciałabym, żeby ta książka stała się dla Was przewodnikiem po zdrowej i smacznej kuchni. Przedstawiam w niej sposoby na stworzenie dań bez soli, podaję przepisy na śniadania, obiady, kolacje, desery oraz podpowiadam, co jeść przed i po treningu. Znajdziecie tu zatem wszystko, czego potrzebujecie do tego, by rozpocząć przygodę ze zdrową kuchnią. Uwierzcie mi, że zdrowo się odżywiając i dbając o siebie zyskacie niesamowitą energię̨ i naprawdę zaczniecie smakować życie.

Zycie ma smak 3D small

Nie bójcie się modyfikować potraw i eksperymentować w kuchni. Mam nadzieję, że będziecie się przy tym świetnie bawić!

Mariola Bojarska-Ferenc 50+

Najpopularniejsza trenerka fitness w Polsce, która od 25 lat w mediach zaraża Polaków zdrowym stylem życia. Autorka programu SZTUKA ŻYCIA w TVP2 i cyklu w Pytaniu na śniadanie „Piękni i zdrowi po 40-stce”. Autorka książek: Cudowny Ruch -1996, Zatrzymaj Czas-2004 i Sztuka dobrego życia- 2012, DVD z ćwiczeniami, artykułów w prasie i filmu dla DREAMLINERÓW z ćwiczeniami zapobiegającymi zakrzepicy. Prowadzi szkolenia dla firm, konferencje, kongresy, imprezy, bale itp.

Ukończyła warszawską Akademię Wychowania Fizycznego, uprawiała gimnastykę artystyczną – należała do kadry narodowej. Jest trenerem fitnessu, dziennikarką i producentką telewizyjną.
Mariola Bojarska-Ferenc jest członkiem najważniejszych światowych organizacji fitness IDEA i ECA, reprezentuje Polskę na międzynarodowych kongresach dotyczących rozwoju fitness i zdrowia. Jest uczestniczką ok 40 Kongresów Światowych. Na kongresie w Paryżu wykładała na temat polskiego rynku Wellness i SPA jako wybitna specjalistka w dziedzinie WELLNESS. Od 25 lat prowadzi w telewizji programy propagujące aktywny wypoczynek i zdrowe odżywianie. Spopularyzowała w Polsce wellness, callanetics, pilates, drums alive, body ballance, jogę fit, zumbę i ponad 200 form ruchu.
Odznaczona przez Prezydenta RP Złotym Krzyżem Zasługi za promocje zdrowia i sportu w mediach.

3 komentarze

Click here to post a comment

  • smieszne to co Pani pisze komponujac te dania sama nie mogla sobie poradzic z kilogramami i wielkim brzuchem wiec prosze nas nie oszukiwac ze to dziala wstyd dopiero po tancu z gwiazdami udalo sie zgubic zbedne kilogra my a teraz napewno bedzie trudno utrzymac ten stan i efekt jojo murowany tak samo gry ktore wydala mowi ze mozna schudnac he ciekae jak cala gre przechodzi sie w zaledwie 10 minut

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close